Zákaznické centrum - přihlášení
Smazat všechny

Millenium MPS-850 E-Drum Set

740 Hodnocení zákazníků
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.5 /5
  • Hratelnost
  • Vlastnosti
  • Zvuk
  • Zpracování
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Velmi dobrý produkt...
Saturnin, 08.08.2021
Zpracování za prodávanou cenu je velmi dobré.
Zvuk je pouze průměrný, žádné střídání samplů a vrstev se moc neděje, nicméně odpovídá naprosto této cenové kategorii.
Bohužel po sestavení jsem narazil na problém u Kick-padu, tento reagoval pouze při velmi silném kopu, na šlapku jsem musel doslova skočit. Po sundání síťové hlavy jsme zjistil, že molitanový díl, který přenáší zvuk z blány na snímač je příliš krátký a nedoléhá na blánu. Vložení malého molitanového polštářku problém vyřešilo a vše funguje, jak má. Tento problém není ojedinělý, popisuje ho ve svých recenzích více zákazníků...řešení ale bylo triviální, rozhodně méně práce a starostí, než posílat Kick-pad zpět prodejci...
Celkově jsem velmi spokojen, zejména s přihlédnutím k velmi přijatelné ceně...
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Výborná sada za málo peněz
Mano Khar, 13.08.2021
Millenium bicí jsou skvělá souprava za málo peněz. Použiváme pro nahrávání MIDI do Logic Pro a pozdější úpravu díky MIDI variabilitě.

Bubeník s 15 letou zkušeností na akustických bicích je nadšený.

Zvuk modulu je více méně pro nahrávky nepoužitelný, ale na cvičení stačí.

Přes Logic Pro je jednoduché použít skvělé zvuky bicích souprav za mnohem víc peněz.

Souprava je bytelná, několikrát převážená, nastavitelná. Vše jak má být.

VŘELE DOPORUČUJI
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Martin Hosmi, 03.11.2019
Výborná souprava na tiché cvičení i v paneláku. Poměr cena výkon je bezkonkurenční. Oceňuji opravdový stojan na hi-hat a bohatý výběr přednastavených souprav.Síťované blány jsou tiché a ani po více než měsíci hraní nevykazují žádná poškození. Pro začátečníka trochu nesrozumitelný návod v menu při programování a uložení vlastní soupravy.Návod je jen Německy a Anglicky.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Jsem nadšen!
VambiDrumer, 16.08.2020
Konečně sada, která mi vyhovuje. Není to případ za málo peněz málo muziky. Naopak! Cvičit můžu klidně i pozdě večer. Tichost nástroje je obdivuhodná, stejně jako zpracování a zvukový modul. Vřele doporučuji!
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Dobré elektronické bicí
Honza Ko., 03.04.2021
Levné a dobré elektronické bicí, zvuků je tam dost a každý si najde svoje, akorát si s nimi musíte trošku pohrát. Mně osobně občas nezazní zvuk crashe a bell na ridu je taky občas těžké trefit, ale za ty peníze je to naprosto skvělá bicí souprava se vším co člověk potřebuje.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Doma
Edmunda, 25.04.2021
na moje domácí začátečnické hraní perfektní
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Dobrá investice.
Postylion, 20.09.2019
Zakoupeno jako cvičná sada a k občasnému nahrávání v domácím studiu.
Zpracování je na výborné úrovni,zvuky jsou myslím docela dobré,pomocí parametrů v modulu se dají naprogramovat slušně znějící sady.
Další velkou výhodou je možnost importu vlastních vzorků(samplů),vyzkoušeno k velké spokojenosti.
Sada taky výborně spolupracuje s DAW kde mám nainstalovány Addictive Drums 2 které dávají spoustu dalších možností.
Modul obsahuje i jednoduchou GM sadu zvuků přes kterou lze přehrávat MIDI file (po propojení se sekvencerem),na cvičení paráda.
Jsem spokojený,za tu cenu určitě doporučuji.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Za rozumnou cenu hodně muziky
Valkys, 02.08.2019
Moje první elektronické bicí a jsem s nimi spokojen. Kvalitní zpracování a spousta zónových padů dává opravdu mnoho možností. Co bych vytknul jsou zvuky, které by mohli být opravdu lepší. Není však problém si přidat vlastní. Také mě zlobí nahrávání přímo na USB, kde vypadá že nahrávání sice běží, ale po nějaké době (10 - 60 s) vypadne zvuk a dál je místo nahrávky ticho. Přes sluchátkový nebo jiný výstup je nahrávání v pořádku.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Axlos, 21.07.2021
Výborné poměr cena kvalita.Doporučuji spokojenost.Ideální pro domácí hraní.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Rakysan77, 17.11.2018
Výborná sada el.bicích!!Za ty peníze nekoupíte lep¨í ani náhodou..P?ed tím sem m?l Yamahy dtx 450k a ty jsou oproti t?mhle hra?ka co se vzhledu a velikosti tý?e..Zvuky bicich sice m?li o n?co lep¨í ale to se dá dohnat p?es ez drummer atd..p?es midi..Odraz padu super..hi-het controler super ..hraje se na n? vá¸n? skv?lé a sed?t za nemá není ¸ádná ostuda ??Rampa vypadá ¸e n?co vydr¸í a je stabilní ale na úchyty rad¨i dávat pozor p?i dotahování jsou s um?lé hmoty ..Musím ?íct ¸e si je opravdu u¸ívám a ¸e sem nad míru spokojenej.. velké díky obchodu thomann??
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
jaroslavhefka@seznam.cz, 24.11.2019
Škoda, že k bicím Milenium 850 není podrobný mauál v češtně, abych je mohl využívat v plné míře. V podstatě nevím co tato sada vlastně všechno umí, což je velká škoda.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Hratelnost
Vlastnosti
Zvuk
Zpracování
Pjotr H, 24.06.2019
Četl sem recenze a bylo to padesát na padesát.
Já osobně jsem spokojený.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení

Millenium MPS-850 E-Drum Set

598 € 15 190,46 Kč
Cena vč. DPH, doprava zdarma

Cena v Kč je pouze orientační

Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být okamžitě expedován.

Informace o expedici

Odešleme pravděpodobně do Pátek, 24.09.

Online průvodci
E-Drums
E-Drums
Electronic drum sets are an instrument to reckon with.
Online průvodci
Drum Kits for Beginners
Drum Kits for Beginners
This guide will help you find a suitable drum kit and accessories for beginners.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Video
Millenium MPS-850 E-Drum Set
5:51
Millenium MPS-850 E-Drum Set
Rank #1 in Elektronické soupravy
 
 
 
 
 
Shrnutí recenze: