S našimi cookies bychom vám rádi nabídli co nejlepší nákupní zážitek se vším, co k tomu patří. Patří sem například vhodné nabídky, personalizované reklamy a zapamatování preferencí. Pokud nemáte nic proti, můžete jednoduše potvrdit souhlas s používáním souborů cookie pro preference, statistiky a marketing kliknutím na "V pořádku!" (zobrazit vše). Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat prostřednictvím nastavení souborů cookie (zde).
Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.
Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.
Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.
Dodávku bez poštovného můžete očekávat pravděpodobně mezi Čtvrtek, 20.03. a Pátek, 21.03.
V
Volume Stereo Pedál Korg XVP-20
Vlá?aV. 13.07.2021
Pedál Korg jsem si koupil pro hraní v kapele. Již jsem od Vánoc na něj odehrát zhruba 20 hraní a jsem velmi spokojen s přenosem zvuku i ovládáním hlasitosti. Zvuk při průchodu pedálem je minimálně zkreslen a zůstává plastičtější než třeba u pedálu BOSS FV500l, který zvuk vyostřil a změnil i nižší frekvence.
Pedál Korg má velmi plynulý chod od nejslabší úrovně hlasitosti až po max hlasitost a zejména při nejvyšších hlasitostech se dobře ovládá, např. oproti zmíněnému Boo pedálu.
Jediné co bych pedálu vytknul je nedostatečný mechanismus na ovládání tuhosti pedálu. V porovnání s Boss pedálem, který je regulovat i do větší tuhosti, Korg pedál i po velkém utažení regulačního šroubu jde stále celkem lehce a není možné ho již více pomocí regulačního šroubu utáhnout. Na maximální možnou tuhost jsem si ale zvyknul a používání pedálu je velmi dobré. Zejména zvuková čistota přenosu při hraní na velké PA a přesnost ovládání je pro aktivní muzikanty zásadní volbou :-). V. V.