Mijn Eerste Instrument: #Back2School!

Mijn Eerste Instrument: #Back2School!

Het is weer zover. Een tijd voor potloden, puntenslijpers en notitieboekjes. Maar er is nog iets anders om naar uit te kijken, de kans om een nieuw instrument te leren bespelen! En er zijn er zoveel om uit te kiezen! Bij Thomann hebben we wat inhoud voorbereid die je kan helpen en inspireren tijdens dit #Back2School seizoen, dus voel je vrij om hieronder te browsen en de links te gebruiken om je te begeleiden. Veel succes aan alle kinderen, tieners en volwassenen die een leertraject beginnen.

📚✏🤓🎶


Zie hier alle #Back2School t.blog-artikelen :

10 REDENEN WAAROM KINDEREN EEN INSTRUMENT MOETEN LEREN BESPELEN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: GEMOTIVEERD BLIJVEN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: WELKE TE KIEZEN?


MIJN EERSTE INSTRUMENT: DE BESTE LIEDJES OM TE LEREN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: WAAR EN HOE KAN IK GOED LEREN?


MIJN EERSTE INSTRUMENT – KLEUTERSCHOOL


MIJN EERSTE INSTRUMENT – BASISSCHOOL


MIJN EERSTE INSTRUMENT – 10 JAAR EN OUDER


En onthoud: geef nooit op!


Service & Advies đź—Ż

De grootte van bepaalde instrumenten moet gebaseerd zijn op de lichaamsbouw en de ontwikkeling van het kind. Daarom is het ideaal om bij de aankoop advies te krijgen van een ervaren leraar of van een van onze ervaren medewerkers op onze diverse afdelingen, waar we je graag helpen de juiste keuzes te maken – online of in onze winkel in Treppendorf .

Als je de winkel niet kunt bereiken, kun je ons bellen (+ 49-9546-9223-55), livechatten op www.thomann.de of mailen (holland@thomann.de). Alle relevante contactgegevens vind je hieronder:

Adres
Thomann Music
Hans-Thomann-Str.
96138 Burgebrach / district Treppendorf

👉 Routebeschrijving naar onze winkel

👉 Online gidsen 📚 voor diverse instrumenten en uitrusting

👉 Online gids voor beginnersinstrumenten

Geef een reactie