Mijn Eerste Instrument

Mijn Eerste Instrument

We hebben we wat content voorbereid die je kan helpen en inspireren om een nieuw instrument te leren bespelen, dus voel je vrij om hieronder te browsen en de links te gebruiken om je te begeleiden. Veel succes aan alle kinderen, tieners en volwassenen die de spannende wereld van muziek willen betreden.

?✏??


Zie hier alle #MyFirstInstrument #MusicWasMyFirstLove t.blog-artikelen:

HET EERSTE INSTRUMENT KIEZEN


DE VERSCHILLENDE MUZIEKINSTRUMENTEN-CATEGORIEËN


DE GROOTTE VAN HET INSTRUMENT


WELK INSTRUMENT PAST BINNEN JOUW BUDGET?


KEYBOARD – EEN VEELZIJDIG INSTAPINSTRUMENT


DE CELLO – BETOVEREND GELUID EN ONGELOOFLIJKE VEELZIJDIGHEID


10 REDENEN WAAROM KINDEREN EEN INSTRUMENT MOETEN LEREN BESPELEN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: GEMOTIVEERD BLIJVEN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: WELKE TE KIEZEN?


MIJN EERSTE INSTRUMENT: DE BESTE LIEDJES OM TE LEREN


MIJN EERSTE INSTRUMENT: WAAR EN HOE KAN IK GOED LEREN?


MIJN EERSTE INSTRUMENT – KLEUTERSCHOOL


MIJN EERSTE INSTRUMENT – BASISSCHOOL


MIJN EERSTE INSTRUMENT – 10 JAAR EN OUDER


En onthoud: geef nooit op!


Service & Advies ?

De grootte van bepaalde instrumenten moet gebaseerd zijn op de lichaamsbouw en de ontwikkeling van het kind. Daarom is het ideaal om bij de aankoop advies te krijgen van een ervaren leraar of van een van onze ervaren medewerkers op onze diverse afdelingen, waar we je graag helpen de juiste keuzes te maken – online of in onze winkel in Treppendorf .

Als je de winkel niet kunt bereiken, kun je ons bellen (+ 49-9546-9223-55), livechatten op www.thomann.de of mailen (holland@thomann.de). Alle relevante contactgegevens vind je hieronder:

Adres
Thomann Music
Hans-Thomann-Str.
96138 Burgebrach / district Treppendorf

Routebeschrijving naar onze winkel

Online gidsen ? voor diverse instrumenten en uitrusting

Online gids voor beginnersinstrumenten

Geef een antwoord

ADVERTENTIE